Benedek Elek Pedagógiai Líceum

IZGŐ – MOZGÓ, FELFEDEZŐ, MŰVÉSZKEDŐ NYÁRI GYEREKTÁBOR-2019

IZGŐ – MOZGÓ, FELFEDEZŐ,

MŰVÉSZKEDŐ NYÁRI GYEREKTÁBOR

 

 

        Június 24-28. között iskolánk és az Elek Apó Unokái Egyesület nyári gyerektábort szervezett, ahol önkéntes pedagógusok, edzők, mesterek, oktatók, szülők tartották a tevékenységeket, és diákok segítették a munkánkat.

Az eseményből nyert teljes összeget a tornaterem felújítására fordítjuk.

A táborba 85 gyerek jelentkezett a városból és környékéről, akik korosztály és nemek szerint 4 állandó csoportra osztva vettek részt a programokon.

A táborozók az öt nap alatt kipróbálták a birkózást, az asztaliteniszt, a kézilabdát, a focit, a kosárlabdát, a szalagos-rögbit, a floorballt, a röplabdát, a zumbát, a fittballt, az atlétikát, a mozgáskottát, részt vettek koordinációt, térérzéket és ritmust fejlesztő edzésen, ügyességet és személyiséget fejlesztő játékokon, zeneaudíción illetve olyan foglalkozásokon ahol az idegen nyelveké volt a főszerep: román, angol és német szavakat, énekeket tanultak. Közben nemezeltek, varrtak, repülőmodelleztek, karcoltak, quillingeztek, rajzoltak, vágtak és ragasztottak, lazításként pedig a Zseblakban játszottak és a városi könyvtárban 3D animációs filmet néztek.

 Az esemény utolsó napját túrázással töltötték, az Erdélyi Kárpát Egyesület vezetésével és közreműködésével végigjárták a Csicser- Budvár tanösvényt, és a táborzáró ünnepség előtt fagyizással zárták ezt a csodálatos és tartalmas hetet.

Sok szülő jelezte, hogy szeretné, ha a gyereke jövőben is részt vehetne egy ilyen táborban.

Köszönöm minden kollégámnak, edzőnek, oktatónak, mesternek, szülőnek, önkéntes diáknak és a támogatóknak, önzetlen segítségnyújtását és lelkes munkáját, így az általam megálmodott terv sikeresen megvalósulhatott.

Ez a tábor egy jó példa arra, hogy összefogással, hittel és szeretettel nagy dolgokat lehet elérni. 

 

Mihály Anna – Mária, testnevelő szakos tanárnő

Profesionalizarea carierei didactice -PROF-

2021-11-01

Határtalanul Középiskolai Vetélkedő 2022/2023

2023-03-24

Idéntől (2019) akkreditált Cambridge-i felkészítő központ vagyunk

2019-11-22

Sulibörze 2023

2023-03-30

Hasznos linkek